divendres, 7 de novembre del 2008

BENVINGUTS SOMNIACOLORS I PINTURAFERITS !!


Bona pintura a tothom. Aquí comença aquest blog perque tothom vegi, gaudeixi i recordi el que fem quan anem a pintar / dibuixar en grup.
Aquí teniu unes quantes fotos per començar. Poc a poc ens anirem ensenyant i divertint. Convidem a tothom a participar penjant fotos i comentant, fent de la blog un espai per recordar els bons moments i la bona gent.
Vinga, salut i feina !!
Núria i Xavi.Novembre 2008.

Aqui estem molts de nosaltres ( no tots) Hola a tothom i benvinguts. Que això de la pintura es un viatge complert... pintar, riure, menjar (i que més vols a la vida ?...:-)))

2 comentaris:

Elisa ha dit...

Hola Xavi, hola Núria... què bé això del blog! Malgrat que últimament no he pogut participar en aquestes escapadetes alliberadores, el fet de veure-os ja hem trasllada a estius passats... cels nets, calor, aigues fredes i netes, olor a disolvents i mosques en les pastilles de les acuareles grogues. Un petó molt fort a tots, sóc l'Elisa. Ah... i felicitats als artistes... les pintures són precioses! De debó.

Anònim ha dit...

Hola Elisa, ja saps on som . Quan puguis endevat ! que nosaltres, amb mosques i mosquits sota sols cuniculars o pluges torrencials, Sempre pintem !!! :-)))
Salutacions ! Xavi.