dilluns, 4 de juliol del 2011

CURS DE PAISATGE A HORTA DE SANT JOAN 2011.




CURS DE PINTURA DE PAISATGE A LA TERRA ALTA.
Horta de Sant Joan 2011

23 al 27 de Juliol 2011

Aquest curs està obert a tothom, independentment del nivell que es tingui. Es tracta d'un curs per ensenyar a pintar paisatge i per a gaudir de totes les seves possibilitats plàstiques. Evidentment també poden venir els seus acompanyants i visitar el meravellós paisatge de la zona amb Els Ports i els seus pobles amb una interesantíssima arquitectura gòtica-renaixentista de caràcter civil com poques que es troben a Catalunya.

Aquest curs està pensat perquè tothom descobreixi la importància del contacte amb la natura, per aprendre a pintar paisatge. Respirar-ho, trepitjant- ho, com una de les millors maneres per enriquir els nostres coneixements de pintura i dibuix. I si  a més a més, es fa en grup, una manera de compartir i aprendre amb la convivència dels companys.
Si això li sumem la meravellosa natura i la molt bona cuina i el bon tracte de l´ Hotel Miralles  amb la que omplim i renovem les nostres forces, resulta que la sortida pictòrica agafa unes dimensions curioses  d´intensiu pictòric i sortida.

Dinàmica de treball.

  • Tornem a recordar que aquest curs està preparat per ensenyar a pintar paisatge, del natural, independentment dels coneixements dels interessats. Tenim programes tant per iniciar- se com per aprofundir en el coneixement de la tècnica de la pintura de paisatge.
  • Tots els temes es troben protegits d´una bona ombra, important quan el sol comença a tocar amb força cap el migdia. Cap a les 13h sempre ens anem a banyar als tolls.

  • Podem aprofundir dintre d´una línia realista, naturalista o expressionista amb exercicis per experimentar moltes altres possibilitats.

  • Els alumnes poden escollir venir els dies que vulguin i quan vulguin, encara que nosaltres recomanem, per la distància de la zona, un mínim de dos dies.

  • Normalment, el dia de treball s´organitza a       partir de dues jornades .Una pel matí i una altra per la tarda, d´un mínim de tres hores cadascuna.

  • Els temes o localitzacions d´amdúes sessions sempre són diferents cercant composicions i estructures variades i intentant trobar un         equilibri que ens permeti alternar treballs continuats sobre el mateix tema i la variació de propostes i exercicis.

 Per a cada dia, per a cada tècnica i per a cada nivell, hi han exercicis preparats i un programa de treball depenent dels dies escollits per a l'estada.

  • El transport i l'allotjament corren a càrrec de l'organització. A partir d'aquells que tenint places de cotxe lliures s'ofereixen a transportar a algú, nosaltres els agrupem de tal manera que tothom pugui arribar a Horta de San Joan i desplaçar- se durant el curs tranquil·lament a tots el temes.


Programa de treball.



Mati
Bany
Dinar
Tarda
Sopar


DISSABTE
24


Vistes de Cretes

Toll del tren..

Horta.
(foto de grup)


Vistes de les Roques d´en Benet

Horta.


DIUMENGE
25


Vistes de Cretes

Toll del molí.

Horta.

Vistes de les Roques d´en Benet

Sopar sense determinar.



DILLUNS
26
( sortida)


Interior del Prat del Compte

Piscines

Prat del Compte

L´Ermita


Horta.



DIMARTS
27

Vistes de Cretes

Toll del Molí


Horta.

Interior de Cretes


Horta.


DIMECRES
28

Vistes de Cretes

Toll del tren.


Horta.

Interior de Cretes


Horta.



PREUS I INFORMACIÓ D'INTERES.

PREUS.
Classes:  35 euros per dia

Hotel:  
Preu per persona i per dia en els dos casos.
           
HOTEL MIRALLES. (Horta de Sant Joan).

Preu per persona:
MP 45 € / PC 50 € (IVA inclòs.)

HOTEL LES CAPÇADES***(Horta de Sant Joan). Amb els àpats al Miralles inclosos.
La tarifa amb individual: 8% IVA inclós
·       PC 115 euros
·       MP 105 euros
La tarifa amb doble: 8% IVA inclòs
·       PC 105 euros
·       MP 95 euros
CONTACTE: 

Núria.653771527     Xavi. 629588984      xanu2006@yahoo.es    

IMPORTANT :

La meitat del pagament es farà en el moment de la reserva i la resta el primer dia del curs.

En cas que l'interessat decideixi no fer el curs, no es tornarà la reserva.

En cas que l'interessat, durant el curs, abandoni el mateix, abans d'allò concretat prèviament amb els organitzadors, no es tornarà cap quantia proporcional.

En cas de no realitzar- sé el curs per part de l'organització, si que es tornarà la reserva.