divendres, 14 de setembre de 2012

Les Fotos de la Isis. Horta 2012. Un estiu per recordar.


Comencem amb les fotos que demostren que quan treballes amb bona gent, amb ganes d’aprendre i de gaudir de bons moments, al mig d´un paisatge tant expressiu, el treball es transforma en plaer i el plaer es un dels tresors guardats que cadascú hauría de tenir quan viatja...:-))

I aquest any hem celebrat que fa 10 anys que gaudim d´aquets moments. MOLTES GRÀCIES A CADASCUNA DE LES PERSONES QUE HO HAN FET POSSIBLE I GRACIES AVANÇADES A TOTES AQUELLES QUE HO FARAN PELS ANYS QUE VINDRAN.


 ...i aquí tenim a LA GRAN DAMA  de la docència artrística d´aquest país...
( el cas es que sempre comenta que no surt mai a les fotos perque sempre les fa ella... i ara hem d´aprofitar la ocasió...) ...aquí un pintor content preparant- se per la difícil feina de pintor paisagístic...tres de les alumnes més deganes del curs.... davant de l´obra de la Isis. ( al centre)

 A l´esquerra la Aurora, al mig la Isis i a la dreta la Montse Rovira...l´alumna que ha vingut a TOTS ELS CURSOS DESDE FA 10 ANYS...

 ...un detallet emotiu de tots els nostres alumnes el dia que vàrem regalar un record a tothom i en especial als alumnes més antics... preparats per bufar.....

 ...ella agafa més aire i més impuls...jo soc més patata....( ...es clar perque ella surt a córrer cada matí....)

 ...i ja esta, d´una bufada han pasat 10 anys....

 ....jo ja m´estic menjant el pastís amb la mirada....
...la Núria esta per altres temes d´imatge...

 ...acabem ja que tinc ganes de menjar...

 i aquí tornem amb la "risueña" profesora...

 ... i de sobte apareixo jo.... la fotògrafa fotografiada....