dilluns, 4 de novembre del 2013







-->


LA FAGEDA D´EN JORDÀ
i STA. PAU

16 i 17 de Novembre.


Tornem preparant una nova temporada pictòric-paisatgística perquè els nostres valents i aguerrits artistes campestres segueixin descobrint les meravelles de la natura i les possibilitats plàstiques que s´amaguen darrera de cada pedra i cada arbre del nostre inesgotable paisatge…J)
Després d´agafar aire i tornar a respirar us expliquem la nostra primera proposta.
Com queda ben clar al títol del full informatiu…Aquest primer trimestre anem a gaudir dels colors de la tardor a LA FAGEDA D´EN JORDÀ. Taronges, vermells, grocs càlids que s´acomiaden de les alegries de la primavera passada i les calors de l´estiu i es preparen pel silenci hivernal.
Paisatges humits, delicats, densos, ideals per treballar paletes càlides, i la riquesa de textures. 


Programa de treball:

Després de visitar la zona escollida, “el tema” cadascú va buscant un racó per començar a treballar. Normalment es generen grups per zones de manera que cada alumne pot veure com treballen els seus companys una temàtica similar.
Tenim per proposar diferents exercicis segons la tècnica i el nivell de cada alumne. Igualment també podem recomanar exercicis concrets segons les necessitats de cadascú.
Podem treballar la tècnica, el dibuix o l´experimentació a partir dels gustos de cada alumne fent- li descobrir com es poden aprofitar de la riquesa del paisatge per avançar en el seu camí de creació.


Per a tots aquells que no han vingut encara als nostres cursos de paisatge comentarem que tothom, tingui el nivell que tingui, pot venir a treballar amb nosaltres, senzillament intentem ensenyar a pintar paisatge, davant del mateix paisatge.
Animeu-vos a venir, a gaudir del paisatge, aprofitar un cap de setmana per aprendre a mirar i pintar amb la companyia de gent divertida i concentrada en una mateixa idea: Gaudir de la pintura.
Si no teniu cotxe nosaltres coordinem els cotxes amb places lliures de companys que vindran a fer el curs.
Per veure com ho fem, visiteu aquesta blog o al facebook d´Itaca. Pengem les fotos de tots els nostres cursos de paisatge.



INFORMACIÓ IMPORTANT:

  • DATA: 16 al 17 de Novembre 2013
  • PREU DEL CURS: 37€ per dia (pagament de la meitat en el moment de fer la reserva)
  • Aparcament Can Serra (per entrar a la Fageda) 2€ per vehicle sense límits de temps.

Allotjaments:

Olot per aquestes èpoques acostuma a estar ple de turisme per la qual cosa  és important que quan abans millor, es reservi habitació. Nosaltres hem fet la prereserva de 10 habitacions.

HOTEL BORRELL. c/ Nonet Escubós,8  www.hotelborell.com

Hab. Doble ús individual………………..55€
Hab. Doble ………………………………..75€
Hab. Triple ………………………………..95€
Esmorzar ( bufet lliure) ………………..10€/ pax
Garatge ……………………………………7€ / dia

CONTACTE: 

Taller Ítaca  93 451 56 34   Núria.653771527     Xavi. 629588984      xanu2006@yahoo.es    


  • La meitat del pagament (preu del curs) es farà en el moment de la reserva i la resta el primer dia del curs. No constarà coma participant del curs fins que no es faci la corresponent reserva.

  • Si s'està fent classe amb la Núria o el Xavi, aquest pagament s'efectuarà directament a ells.

  • En cas que l'interessat decideixi no fer el curs, no es tornarà la reserva.

  • En cas que l'interessat, durant el curs, abandoni el mateix, abans d'allò concretat prèviament amb els organitzadors, no es tornarà cap quantia proporcional.

  • En cas de no realitzar- sé el curs per part de l'organització, es tornarà la reserva.