dijous, 16 de setembre del 2010

CURS DE PINTURA DE PAISATGE A HORTA DE SANT JOAN. JULIOL DEL 2010


Aquí estem una part del grup d´aquest any, just els que érem el dia de la foto. Falten El Xavi i la Laura que 
s´allotgaren amb uns familiars i els altres alumnes que van venir els díes posteriors. És impossible poder fer una foto de grup amb tothom que va venir el curs...però tots aniran passant per aquest resum...:-)))





I aquí tenim a una persona molt especial i excel.lent amb el sentit literal de la paraula, ànima i alegría de Can Miralles. SALVADOR MIRALLES.





Un home donat a la seva feina, que gaudeix amb el tracte de la gent i fa que la gent es trobi ben tractada. La seva vida be que mereixeria un libre. Com ha sabut mantenir la  humiltat del pastor, l´ estimació a la terra i al paisatge, per transformar aquesta saviesa per voluntat , treball i amor per la feina ben feta, a la cuina, en el tracte i en la prosperitat i coneixença del seu poble.
Tota la seva família que treballa en els dos hotels,Can Miralles i Les Capçades, les seves filles, l'Anna i la Núria en la direcció i la seva dona , la Pepita, com a contrapunt dolç però ferm a tanta energia generosa i una cuina saborosa, fan que l´estada a Horta de San Joan i 
l´organització d´aquest curs sempre siguin un plaer.








Aquí el Salvador i els seus grans acudits...:-)))


1 comentari:

Montse R ha dit...

Genial, aquesta presentació exhaustiva d'Horta!
Gràcies i un petonàs!

Montse